fbpx

Zumba (licensierad instruktör)

Zumba Fitness är älskat världen över just för att alla kan vara med! När du väl har provat är du fast. Zumba innebär bl.a glädje, rörelse, gemenskap, kondition – något som alla behöver för att må bra. Det är dans till latinamerikanska rytmer i en sprakande blandning med inslag från världens alla hörn. Glädje på hög nivå! Inga förkunskaper behövs. Ingen kan göra fel i Zumba Fitness! Man rör sig efter den egna kroppens förmåga under ledning av licensierad instruktör som följer en koreografi alla kan hänga med på. Passar både killar och tjejer i alla åldrar. Ett pass ligger på ca 45 minuter, vilket kan varieras efter önskemål.

Boka vid konferenser, kick off, kompisgrupper, svensexa, möhippa eller bara för att det är så otroligt kul!
Varmt välkommen!

Exempel på dansinfluenser
– merengue
– bollywood
– cumbia
– reggaeton
– tango
– flamenco

Zumba Fitness

Det här är nog den kategorien som de allra flesta tänker på när man nämner Zumba. Ett glädjefyllt pass i högt tempo.

Zumba Toning

Zumba Toning är ett träningspass där du tonar din kropp med hantlar, som fungerar lite som cirkelträning (ett par minuter av cardio följt av ett par minuter styrketräning) och skapar en högre kaloriförbränning än styrketräning ensam. Zumba Toning arbetar med armar, mage och lår. Om du av någon anledning inte kan använda hantlarna gårdet naturligtvis att vara med ändå.

Zumba Kids & Zumba Kids Jr

"Idag, något sent, har vi firat Lowa! Haft bästa kalaset! Underbart väder och zumbakids ute med härliga Christine Thörnblom! Så kul!!! Christine är så bra! Utstrålar och sprider glädje! ALLA barn hade stora leenden i hela ansiktet och hade så roligt! Underbart! Jag kunde inte motstå att försöka hänga med lite jag med 🙂 "

Zumba Gold

Zumba Gold är anpassat för aktiva äldre, dig som vill börja på en lugnare nivå och för de med rörlighetsbegränsningar (ex ömma axlar och knän). Zumba Gold har ett lugnare tempo och lite enklare rörelser än Zumba Fitness.

Zumba Step

Detta pass stärker och tonar rumpa och ben med en blandning av Zumba- och aerobicsteg. Om du av någon anledning inte kan använda brädan går det naturligtvis att vara med ändå. Jag vill poängtera att det är Zumba på en stepbräda och inte tvärtom. Det skiljer sig därför lite från vanlig Step. Ett väldigt roligt pass som är väl värt att pröva.

Zumba Glutes

Dynamiska och lätt-att-följa rörelser för sätesmusklerna. I mina pass använder jag rörelser som arbetar med sätesmusklerna, men det upplevs inte alltid så eftersom vi dansar oss igenom passet. "So work them glutes för en snyggare rumpa."

“Jag blir glad i både kropp och själ!
Både Step och Toning känns att man använder musklerna mer och ihop med dansen blir det en ordentlig genomkörare för både kropp och knopp.”

“För mig ger zumban en stunds avkoppling från den vanliga stressen, man blir glad och får en härligt trött kropp med sig hem. Många glada skratt ihop med de andra deltagarna”.

“Du och Din fantastiska Zumba gör tanten glad 🙂 Fylld med positiv energi som Du förmedlar 🙂 Tack!”

“En glädje som sitter kvar länge. Dessutom är det rejält jobbigt om en bara vågar släppa loss.”

Zumba® and the Zumba logo are registered trademarks of Zumba Fitness, LLC, used with permission.