Stress

462 studenter

Kursnivå: Enkel      Förkunskaper: Inga      Antal veckor: 5

Vi upplever alla stress någon gång i livet. Det kan vara inför en prestation eller ett möte och för en del kan den stressen vara positiv och få oss att fokusera lite extra. Men det är när stressen tar överhand och vi upplever att vi förlorar kontrollen. Kroppen säger ifrån, den orkar inte längre och vi får kämpa med att hålla näsan ovanför vattenytan. Det är då vi kan fara illa.

I den här kursen har vi valt ut specifika delar som kan hjälpa dig till ett bättre mående. Det är korta filmer med enkla, tydliga instruktioner och praktiska övningar samt fakta och information som hjälp på vägen. Tankens Kraft har erfarenhet från kurser i stresshantering med verkliga träffar vilken varit omtyckt och gett goda resultat. Under kursen kan du när som helst gå tillbaka och läsa igenom tidigare lektioner hur många gånger du vill.

Kursinnehåll:
Balans
Ångest
Konsekvenser
Återhämtning
Tankar
Praktiska övningar

Efter kursen ska du:
Bli medveten om signalerna och orsakerna som leder till stress. Du ska även kunna använda verktygen förebyggande och som ett stöd för att komma ur stressen både i din yrkesroll samt vardag.

Innan du startar:
Är du ny kund behöver du registrera dig innan du gör ditt köp. Det gör du genom att klicka på “Webbkurser” och sedan “Registrera dig” uppe i menyn.

Instruktör

1,200.00kr 495.00kr