Hitta din egen väg

Hur lätt är det inte att fastna i vardagspusslet med hämtningar, arbete, barn, familj, städning etc. Våra tankar fylls av förväntningar och måsten där våra drömmar ligger ett universum ifrån verkligheten. Vi vet att om vi bara kunde få lite mer struktur och göra bättre prioriteringar så skulle mycket falla på plats. Tid för exempelvis träning, att umgås med vänner och egentid skulle då bli verklighet.

Vi saknar verktygen och orken att ta oss vidare, vi mår inte bra men kan inte riktigt sätta fingret på varför. Kanske har vi redan förlikat oss med att det är så här livet är.Under träffarna utgår vi från den kognitiva triangeln med tanke, känsla och handling i fokus. Vi lär oss att bena ut situationen och tar reda på hur vi förhåller oss för att sedan hitta alternativa sätt och en ny väg, din egen väg.

Med en hälsosam livsstil och ett förhållningssätt som tar oss framåt hanterar vi upp- och nedgångar betydligt bättre. Vi blir den bästa versionen av oss själva!

Exempel på ämnen

– Önskan att träna oftare
– Svårt att somna
– Förväntningar
– Mat
– Planering & Prioritering
– Kommunikation & Relationer
– Stress

Deltagarna får i grupp diskutera och reflektera över sina liv, bli coachade utifrån ett kognitivt perspektiv med fokus på den kognitiva triangeln, ACT, MI, mindfulness samt hemuppgifter och enkla övningar.

Antal träffar: 5 st. Möjlighet till uppföljning och fortsättning finns, enskilt eller i grupp. Väldigt efterfrågat och uppskattat!

Företag eller privatperson spelar ingen roll, alla är välkomna!
Varmt välkommen!