www.tankens-kraft.se

Här och nu

Jag älskar att ta promenader på sommaren och det är något alldeles speciellt med att vara ute extra tidigt på morgonen innan alla andra har vaknat eller sent på kvällen när vinden har mojnat och bruset av ljud har tystnat. 

www.tankens-kraft.se

Att få njuta av naturen, soltrålarna, värmen och fågelkvittret är en ynnest.

www.tankens-kraft.se

Jag stannar gärna till och tar in det jag ser; jag är här och nu och använder alla mina sinnen. Det ger mig energi och en känsla av tacksamhet. För en liten stund känns alla bekymmer som bortblåsta.  Jag blundar och sparar det här minnet för att ta fram vid ett tillfälle längre fram, kanske efter en tuff dag eller en mörk och ruggig höstkväll.

www.tankens-kraft.se

Fokusera med ett sinne i taget:
Börja med synen – vad ser du?
Sedan med hörseln – vad hör du?
Avsluta med lukten – vad luktar det?

Jag hjälper dig gärna att hitta strategier som får dig att minska tempot och ger dig möjlighet att vara mer närvarande.

Dela

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.