Bli hälsosam med KBT – 10 v.

Aktuell status
Ej anmäld
Pris
1.600

Du har valt mellan paket som inkluderar 4 eller 6 coachingtillfällen eller endast kurs.
Vid val av coachingtillfällen får du tillgång till 4 eller 6 coachingtillfällen under kursen som ger dig möjlighet att bolla frågor och funderingar samt få anpassade verktyg och strategier utifrån just din situation. Varje tillfälle är på 50 minuter. Finns önskemål så går det att boka till fler coachande samtal.
Vid bokning så kommer jag att kontakta dig för att boka upp dessa coachingtillfällen.

Kursnivå: Enkel      Förkunskaper: Inga      Antal veckor: 10

Detta är en variant på den kurs som även finns med fysiska möten vilka varit omtyckta och gett goda resultat. Varje vecka presenteras ett nytt tema tillsammans med hemuppgifter och du får tillgång till kursen sammanlagt 90 dagar. 

Bli hälsosam är ett samlingsnamn för mycket och det är det vi ska försöka pussla ihop under dessa veckor. Med hjälp av olika verktyg kommer du kunna prova olika förhållningssätt i vardagen som vi sedan kan utvärdera i individuella samtal där du kan få coachning, tips och råd som är specifika för dig och din situation. (Obs! detta gäller om du valt något av paketen som innehåller coachning). Självklart går det att köpa till under kursens gång, det är bara att höra av dig i så fall.