logo Tankens Kraft


Zumba

Zumba Fitness är älskat världen över just för att alla kan vara med! När du väl har provat är du fast. Zumba innebär bl.a glädje, rörelse, gemenskap, kondition - något som alla behöver för att må bra.

Varmt välkommen!

Zumba Glutes

Dynamiska och lätt-att-följa rörelser för sätesmusklerna.
I mina pass använder jag rörelser som arbetar med sätesmusklerna, men det upplevs inte alltid så eftersom vi dansar oss igenom passet.
"So work them glutes för en snyggare rumpa."

Kommentarer från deltagare:
"Att dansa Zumba är så otroligt roligt."

"Jag blir glad i både kropp och själ!"

"En glädje som sitter kvar länge. Dessutom är det rejält jobbigt om en bara vågar släppa loss."

"Du, Christine, har sådan varm och positiv energi när Du visar oss alla häftiga rörelser som går att göra. Det tar säkert ett tag innan stegen blir likt Dina men det viktigaste är att man rör på sig och har kul :-) eller hur."

"Jag tycker att kombinationen av dans, step o toning är absolut perfekt! Kombinationen ger mer variation (=roligare) och en bättre genomkörare av kroppen än ett pass med enbart dans."

"Zumba Step är ett annorlunda sätta att dansa på. Vilket gör att man använder kroppens muskler på ett annat sätt. Härlig musik bidrar till tempo och glädje."

"Zumba fitness är roligt och passar alla. Blandning av lite enklare grundsteg men även avancerade. Bara att skaka på det man har och vara nöjd :-)"

"Zumba toning är lite lugnare tempo med fokus på hållning och kroppsfördelning i olika rörelse. Upprepade rörelser gör att det känns även om vikten i hantlarna inte är stor."

"Sammanfattning är glädje stolthet och må bra känslor efter varje pass. Alla blir sedda och ålder spelar ingen roll. En alltid glad och proffsig instruktör gör att man vill dansa varje dag oavsett Step, toning eller fitness."

"Du och Din fantastiska Zumba gör tanten glad :) Fylld med positiv energi som Du förmedlar :) Tack!"

"För mig ger zumban en stunds avkoppling från den vanliga stressen, man blir glad och får en härligt trött kropp med sig hem. Många glada skratt ihop med de andra deltagarna. Både Step och Toning känns att man använder musklerna mer och ihop med dansen blir det en ordentlig genomkörare för både kropp och knopp."

Vi tar emot Friskvårdskuponger

Zumba® and the Zumba logo are registered trademarks of Zumba Fitness, LLC, used with permission.
Klicka vidare i menyn för att läsa mer om de olika passen.
Tankens Kraft    
0702-134413    
info@tankens-kraft.se
OM TANKENS KRAFT KONTAKT HITTA HIT
SKICKA IN ANMÄLAN REFERENSER NYHETSBREV
BLOGG / KOLUMN VILLKOR FACEBOOKFB / INSTAGRAMIG
 
Längst upp på sidan