logo Tankens Kraft


Mindfulness/ACT/Andning

Att se på livet som en lång sträcka av ögonblick, ögonblick som man missar om man hela tiden är upptagen av grubbel och ältande av det förgångna eller hinder inför framtiden. Om man ständigt bortser från det pågående ögonblicket finns det risk för att man missar en stor del av livet - det som pågår just här, just nu. Det handlar om att betrakta just detta ögonblick utan att på något sätt försöka förändra det. För den som i övrigt lider och befinner sig i en svår situation kan detta ögonblick bli uthärdligt.

Mindfulness (Medveten närvaro)


Är en urgammal österländsk teknik som går ut på att öva sig i att vara här, istället för att hela tiden leva mitt i tankeströmmen av minnen och farhågor kring framtiden - alla "borden" och "måsten" och alla tankar om vad andra tycker och tänker.

ACT (Acceptans and Commitment Therapy)


Bästa sättet att komma en bit på vägen när man övar sin medvetenhet är att sluta upp med att försöka komma någonstans överhuvudtaget; att acceptera att saker och ting är som de är just nu och att man kan låta dem vara som de är. Det är ok att inte tycka om det som sker.

Andning  


Medveten andning ger alltid omedelbara effekter på energinivån. Din närvaro i nuet börjar med andningen. Rätt andning är nyckeln till välbefinnande, glädje, frihet, lugn, harmoni, ökad medvetenhet och byte av fokus från utsida till insida.


Mindfulness 10 veckor
Här får du en ökad förståelse för hur kroppen och sammanhanget hänger ihop. Du får även verktyg som du kan att arbeta med i vardagen. Det är en fantastisk upplevelse när du sedan kan styra ditt eget mående i en riktning som ger dig energi, lugn, styrka och balans.
I programmet erbjuds: utbildad mindfulness instruktör, reflektioner och diskussioner.
Möjlighet finns till uppföljning och fortsättning, enskilt eller i grupp. Väldigt efterfrågat och uppskattat!
Enskilt eller i grupp
Är ni flera privatpersoner, företag eller anställda går det att starta en egen grupp!
För mer information kontakta oss.
Tankens Kraft    
0702-134413    
info@tankens-kraft.se
OM TANKENS KRAFT KONTAKT HITTA HIT
SKICKA IN ANMÄLAN REFERENSER NYHETSBREV
BLOGG / KOLUMN VILLKOR FACEBOOKFB / INSTAGRAMIG
 
Längst upp på sidan