logo Tankens Kraft


Hitta din egen väg!

Tänk om du skulle följa alla vägar du möter under ditt liv?
En del vägar får oss att må bra och fyller oss med positiv energi medan andra inte leder någonstans och vi blir fast i en återvändsgränd.

Återvändsgränden fylls av uppfyllda förväntningar och måsten, där våra drömmar ligger ett universum ifrån verkligheten. Vi saknar verktygen och orken att ta oss vidare, vi mår inte bra men kan inte riktigt sätta fingret på varför. Kanske har vi redan förlikat oss med att det är så här livet är.
I den här kursen utgår vi från den kognitiva triangeln med tanke, känsla och handling i fokus. Vi lär oss att bena ut situationen och tar reda på hur vi förhåller oss för att sedan hitta nya alternativa sätt och skapa en ny väg, din egen väg.

Deltagarna får i grupp diskutera och reflektera över sina egna liv. Ingen förkunskap krävs men du ska kunna dela med dig och vara delaktig i diskussionerna. Grupperna är små så att alla ska få möjlighet att bli lyssnade på och få hjälp.

I kursen erbjuds: Coaching utifrån ett kognitivt perspektiv med fokus på den kognitiva triangeln samt reflektioner, diskussioner, hemuppgifter och ibland enkla övningar.

Varmt välkommen!

Företag eller privatperson spelar ingen roll, alla är välkomna!
Vid intresse vänligen kontakta oss.
Hitta din egen väg!

Det är aldrig för sent att börja lyssna på dig själv. Lär dig prioritera rätt i en värld av måsten och ta kontroll över ditt liv. Bli en livsnjutare!
Tankens Kraft    
0702-134413    
info@tankens-kraft.se
OM TANKENS KRAFT KONTAKT HITTA HIT
SKICKA IN ANMÄLAN REFERENSER NYHETSBREV
BLOGG / KOLUMN VILLKOR FACEBOOKFB / INSTAGRAMIG
 
Längst upp på sidan