logo Tankens Kraft


Coaching

För att uppnå sina mål på ett effektivt och snabbt sätt kan det vara bra att ta hjälp av en coach. Det kan ibland vara svårt att ta sig ur en situation om man stått och trampat på samma ställe en längre tid. En coach kan då hjälpa dig att komma fram till vad som krävs för att nå hela vägen. Det kan exempelvis handla om osäkerhet inför en förändring som ett nytt jobb eller en flytt.

För att uppnå en dröm behöver du kanske släppa taget om det som är tryggt för att skapa nya kontakter och möjligheter, då kan en coach vara ett bra bollplank på din resa. Ingen dröm är för liten, det är Du som bestämmer och tillsammans förverkligar vi den.

I coachande möten sätter man delmål, reflekterar och bollar möjliga vägar att gå. Man tydliggör målet och förändringsarbetet genom att vara konkret och realistisk.
Kommentarer från tidigare klienter:
"Jag kände att jag fick hjälp i rätt tid. Just innan jag gett upp. Att få samtala under ledning med mina kollegor gav mig kraft och lust att fortsätta. Lite frustrerande för mig som har bråttom att inte kunna lösa allt på en gång, men givetvis måste man ta en sak i taget."

"Christine är en mycket bra coachande och förstående mentor. Hon har fått mig att tro på mig själv, tänka i andra banor och göra bra val! Bli tryggare i mig själv."


Företag eller privatperson spelar ingen roll, alla är välkomna!
Vid intresse vänligen kontakta oss.
Exempel på situationer då man har nytta av coaching:
- i relationer
- inför/under träning
- vid utveckling av en verksamhet
Tankens Kraft    
0702-134413    
info@tankens-kraft.se
OM TANKENS KRAFT KONTAKT HITTA HIT
SKICKA IN ANMÄLAN REFERENSER NYHETSBREV
BLOGG / KOLUMN VILLKOR FACEBOOKFB / INSTAGRAMIG
 
Längst upp på sidan